Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

10 éves ivartalan kandurom fogy és nagyon csúnya a bundája ,a nyáron hasmenés miatt a ntibiotikumot és probiotikumot kapott,sokat isik és szaporán veszi a levegőt,mi a baja , meggyógyitható-e
Rita rita60@mailbox.hu

2015.10.11

Állatorvos

Erre a kérdésre sajnos vizsgálatok nélkül nem lehet válaszolni, de a leírása alapján valami súlyos belgyógyászati betegség van a háttérben. Így csak találgatni tudok…cukorbetegség, vesebetegség, májbetegség, daganatos betegség, macska AIDS, leukózis…Csak a vizsgálati eredmények birtokában lehet felelősen megmondani, hogy milyenek a betegség kezelésének kilátásai. Biztosat persze nem mondhatok, de a leírása alapján inkább olyan betegségre gondolok, ami nem gyógyítható meg, de kezelésekkel, diétával  esetleg karbantartható. fontos, hogy minél hamarabb vigye orvoshoz az állatot.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem