Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

10 kg-os szálkásszőrű tacsimnak, aki 5 és 1/2 éves, milyen light-os eleséget vásároljak? Most vettem az Önök boltjában PetBalance Medica elhizás elleni tápot, kérem segítsen abban, hogy ezt hogyan adjam neki, vagy hogy mivel lehetne a súlyát csökkenteni! Köszönettel.

2011.04.24

Állatorvos
A lényeg, hogy light eleséget vásárolt. Minden prémium kategóriás tápnak van light változata (Eukanuba, Royal Canine, Hill's stb.), bármelyik megfelel a célnak. Az összetétele alapján a PetBalance Medica is jó tápnak tűnik. Ezzel a konkrét termékkel kapcsolatban nincs személyes tapasztalatom. Fontos, hogy pontosan tartsa be a terméken lévő adagolási útmutatót, mert ha sokat adunk belőle, akkor light táppal is el lehet hízlalni egy kutyát! Fontos, hogy az állatot soha sem szabad hirtelen lefogyasztani, hanem csak szépen fokozatosan. Ha a kutyának jelentős túlsúlya van, akkor érdemes egy vérvizsgálatot végezni a szervfunkciók ellenőrzésére. Hasznos, ha az előírt mennyiséget napi két részletben adjuk és fontos a testmozgás mennyiségét is szépen fokozatosan növelni. Irányadó lehet, hogy abban az esetben, ha nem váltanánk tápot, akkor az eredeti adagnak először kb. a 3/4-ét kellene adni az állatnak.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem