Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

11 éves keverék ivartalanított szuka kutyusom van. Olvastam a Synoquin tablettáról. Azt szeretném kérdezni, hogy nem izületi beteg (bár néha akár úgy is tűnhet), de meglassult mozgású, idősebb kutyusnak javasolják e a tabletta adását. Köszönöm szépen.

2014.08.19

Állatorvos

Ha a kutya mozgása kicsit merevebb, lassúbb különösen felkelés után, akkor mindenképpen érdemes megpróbálni a Synoquint. A leírása alapján valószínűleg a kutyának nem tökéletesek már az ízületei. Ez egy nagyon sokaknál bevált, jó táplálékkiegészítő, úgyhogy én mindenképpen ajánlom. Ha a kutya általánosan lelassult, esetleg fáradékony is, akkor mindenképpen vigye orvoshoz, mert az ízületi problémákon kívül más is lehet a háttérben (pl.. szívbetegség).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem