Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

12 millió forintot adományoztunk az árva kedvenceknek!

2017. szeptember 12.

12 millió forintot adományoztunk az árva kedvenceknek!

2017 nyarán a Fressnapf 12 millió forint értékben adományozott felszeléseket, összesen 18 különböző menhely számára. A 2016-os év során, vásárlóinkkal közösen összegyűjtött 35 tonna adományt követően úgy gondoltuk, ideje újra tenni az elárvult kedvencek segítéséért.

A Fressnapf több, mint egy állati eledelekkel és felszerelésekkel foglalkozó áruház: a Fressnapf közösség. Célunk, hogy mindent biztosítsunk a gazdiknak, amellyel hozzájárulhatnak kedvenceik hosszú és boldog életéhez, így a minőségi és pénztárcabarát termékeken kívül például szakmai tanácsadással, cikkekkel, élő kérdezz-felekkel segítjük a gazdikat. A menhelyen élő kis barátokról sem feledkezhetünk meg, így már évek óta szervezünk megmozdulásokat, gyűjtéseket, hogy szerető családra találhassanak, és támogathassuk átmeneti otthonukat és gondozóikat. Ahhoz, hogy ezek a menhelyek kiegyensúlyozottan és biztonságban tudják végezni tevékenységüket, mindannyiunk összefogása szükséges.

Európa legnagyobb állateledellel és felszereléssel foglalkozó áruházaként kötelességünknek érezzük, hogy minden évben több alkalommal segítsük a velünk kapcsolatban álló szervezeteket, ez alkalommal 12 millió forint értékben támogattunk 18 különböző menhelyet, többek között a Tappancs Állatvédő Alapítványt, a HEROSZ Állat és Természetvédő Egyesület és Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesületet. Az összegből felszereléseket tartalmazó csomagokat állítottunk össze, így az árva kedvencek otthona új fekhelyekkel, almos dobozokkal, hámokkal, etető- és itatótállakkal, és még sok más nélkülözhetetlen kellékkel lett gazdagabb.

Tevékenységünket a jövőben is folytatjuk. Ha szeretne Ön is a részese lenni a közös adományozásnak, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal, akik szívesen tájékoztatják, hogy hogyan segíthet.

Támogatásaikat a Fressnapf csapata, a menhelyek, az alapítványok, és a gazdátlan kedvencek nevében is ezúton szeretnénk megköszönni!