Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Wonka

Wonka

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Gordon szetter keverék
Szín:Fekete, cser
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Wonka 2009. májusi születésű, gordon szetter keverék kan. Évekkel ezelőtt a menhelyünk lakója volt, bántalmazott, megkínzott kutyaként mentettük, exgazdája baltával kergette, ekkor a Mentős nevet kapta nálunk… 1 éves korában fogadták tőlünk örökbe, nem régen azonban költözés miatt megváltak tőle és a szintén a menhelyünkről örökbe fogadott társától, Monkey-tól is, mindkét eb visszakerült hozzánk, ők nem költözhettek a családdal. Szóval Wonkának eddig valahogy nem volt szerencséje a gazdáival. Barátságos, kicsit félszeg eb, szörnyű múltját azonban a mai napig nem tudta feldolgozni, félelmében még most is oda-odakap időnként, ha félreért egy-egy mozdulatot. Éppen ezért gyerekek mellé nem ajánljuk, bármely más korosztály mellé bátran elvihető. A szuka kutyákkal jó viszonyt ápol, a kanokkal szoktatni kell, a macskákat nem tolerálja. Pórázon szépen közlekedik.

Wonka tud repülni! 🙂

További képek Wonkáról, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem