Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

13 hónapos Shar Pei kiskutyámmal nemrég váltottunk Pro Plan Puppy Sensitive-ről, Pro Plan Adult Sensitive-re viszont azóta allandóan vakarózik,rágja magát.A hátso lábán meg a fején néhol már nincs ször. Mi miatt lehet ez?

2014.11.15

Állatorvos

Ha egyértelműen valamilyen változáshoz köthető a vakarózás megjelenése, mint jelen esetben a tápváltáshoz, akkor valószínűleg allergiával állunk szemben. Ebben az esetben váltson tápot. Hasonlítsa össze a kölyöktáp és a felnőtt táp összetevőit és ha talál különbséget, akkor valószínűleg az az összetevő okozta a bajt. Vigye orvoshoz a kutyát, hogy tüneti kezeléssel enyhítsenek a problémán és kizárják, hogy más oka nincsen-e a vakarózásnak.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem