EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

14 éves steril kandurral kapcsolatban kérdeznék.Kinti-benti macska.Étvágya jó,dorombol.viszont egyre csak veszít a súlyából és az idén mintha sokkal jobban vedlene.Fiatalon 6kg is volt most már csak 3kg.az mellett hogy állandóan enne.Talán túl sokat pisil, naponta 10 – szer is,széklete normális.3 hete cicáknak való bérescseppet adok neki.Mi a véleménye erről, beteg vagy csak idős és mivel tápláljam, hogy tápanyagban dús legyen , de ne terheljem a veséjét?

2016.10.16

Állatorvos

Kedves Gazdi!

A leîrt tünetek alapján sok betegség felmerül-cukorbetegség,hypothireosis,daganatok,vesebetegsés stb- egy alapos kivizsgálást javasolnék a cicának,véleményem szerint ez nem az öregkor önmagában.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem