Új vagy még itt? Regisztrálj hírlevelünkre és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Ezek a falatok a te kedvencedet is megbabonázzák

2016. december 05.

Ezek a falatok a te kedvencedet is megbabonázzák

A Pedigree jutalomkekszei kiválóan alkalmasak akár a mindennapi edzéshez, akár egy kis bónusz finomságnak. A sokféle ízváltozatnak köszönhetően pedig mindig azzal jutalmazhatja kedvencét, amire éppen vágyik – legyen az ízletes lazac, pikáns marha vagy finom kacsa.

Persze a cicákról sem feledkezhetünk meg, hiszen tudjuk, nincs az a minitigris, aki a Whiskas és a Dreamies falatkáinak nemet tudna mondani. Bizony, a macskáknak is a hasukon keresztül vezet az út a szívükig, és ha ezekkel a falatkákkal kedveskedünk nekik, akkor nem csak dorombolni fognak örömükben, de bármire hajlandóak lesznek, hogy megkaparintsák a csábító falatokat.

A Dentabits úgy tisztít, mint egy fogkefe, így megakadályozza a cicánknál a fogkő kialakulását, a szájüreg tisztántartása pedig jóval meghosszabbíthatja macsák életet. Az Anti-Hairball jutalomfalatok tisztán tartják a macska beleit és elősegítik az ott összegyűlt szőrszálak mozgását és kiürülését.

Ha Ön is szívesen jutalmazza kedvencét különleges falatokkal, próbálja ki a Pedigree, Whiskas és Dreamies jutalomfalatait december 5. és 18. között AKCIÓSAN, 20% KEDVEZMÉNNYEL!