EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelettel kérdezem, egyik kis hullámos papagájunk, 1 hete kb. bizonytalanul mászkál a kalitkában, sokat ücsörög magábazárkózottan.Enni eszeget, s ma már a legmagasabb rudakra is felkapaszkodik. A tolla borzas és van a mellkasrészen elől bal oldalt egy kis sötét seb, mintha a bőr hiányozna és mély. A főeledelt eszegeti és a fürtös kölest is. Két kis papagájunk van, külön kalitkában, de nagyon egymás mellett. Hangosak kedves hancúrozók voltak eddig mindketten. Egyszerre vettük Őket, de nem tettük közös kalitba, mert nyilvánvalóan nem egyeztek néha.
Javulhat e a kismadár állapota,sokat tollázkodott néhány hete már, de semmi jele nem volt, hogy esetleg kicsípheti magát? A széklete kicsit nem a szokásos kerek kis pontok, de nem hígabb, csak picit nagyobb foltok.A mageleség mellett almát kapnak,mézes karikát csemegéznek.
Kérdésünk, hogy gyógyszer nélkül, magától is rendbejöhet e , van esetleg erre másoknál is példa. Fél éve vannak meg,és aggódunk értük.

Válaszát, várjuk és előre is megköszönjük, Helle Györgyné

2017.05.04

Állatorvos

Kedves Gazdi! Javaslom mindkét papagájt vigyék állatorvoshoz.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem