EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Új áruház, megszokott színvonal

2015. december 14.

Új áruház, megszokott színvonal

A mindennapok általában sűrűek, így nem mindegy, milyen távol helyezkedik el otthonuktól kedvenc állatos áruházuk. Ezúttal elsősorban a 15. kerület környéki állattartóknak kedvezünk, ugyanis legújabb áruházunk a közismert bevásárlóközpontban: a Pólusban helyezkedik el.

Miért érdemes betérni? Mert a többi Fressnapfhoz hasonlóan itt is minőségi, prémium- és sajátmárkás termékekkel, kedvező árakkal és folyamatos akciókkal várjuk Önt és kedvencét. Mindezeken felül szakértő, jól felkészült eladóink igyekeznek mindenben látogatóink segítségére lenni, a díszhal-tulajdonosoktól kezdve, a kutyásokon-cicásokon át, a hüllőrajongókig!

Válogasson a széles kínálatból, szerezze be állatkája legújabb kedvenc játékát, vagy töltse fel a kifogyóban lévő jutalomfalat-készletet – de a felszerelések terén is van miből szemezgetni.

Szeretettel várjuk, találkozzunk a Pólus Centerben!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem