Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

2 éves kistestű keverék kutyusom minden reggel az etetésnél fulladozik,de megeszi a reggelijét.Select Gold száraz tápot kap,lehet allargiás rá?köszönöm a választ

2014.08.25

Állatorvos

A táplálékallergia nem ilyen tüneteket okoz, hanem hasmenést, nyálkás véres székletet, esetleg hányást és/vagy vakarózást. Lehet, hogy a kutya habzsol. Létezik olyan  kutyatál, amiből nem lehet olyan hirtelen enni (“falásgátló”). Segíthet az is, ha egy kicsit magasabbra helyezi a tányért, hogy egyenesebb nyakkal tudjon enni az állat.  Hasznos, ha a száraztápot etetés előtt beáztatja. Ha mindezek ellenére továbbra is fennállnak a tünetek, akkor mindenképpen vigye orvoshoz a kutyát.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem