Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

2 hetes kisnyulak anyukája elpusztult. Magamhoz vettem és mesterségesen tápláltam napi 3 szor tejporral. Vasarnap töltötték a 3 hetet. Az a kérdésem, h mikor hagyhatom abba a mesterséges táplálást? A szénát már eszik, és most vettem junior tapot száritott zöldségekkel amit ma kimondottan kedveltek ( pénteken még rá se néztek). A tejmegvonás fokozatosan kell történjen? Lassan már vissza kellene tegyük a ketrecbe, mert 9 en vannak és kezd szük lenni a hely. A probléma az, hogy más helységbe lakom, így a napi 3szori etetés lehetetlen ha visszaviszem oda ahol
Lakni fognak.
Elôre is köszönöm a válaszát.

2015.07.30

Állatorvos

A nyuszik etetését 5-6 hetes korukig folytatni kell. Vegye fel a kapcsolatot az Első Nyúlmentő Alapítvánnyal (Meier Krisztina), mert nekik nagy tapasztalatuk van az elárvult nyuszik felnevelésében, ezért biztosan hasznos tanácsokkal látják el.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem