Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

20 éves a MultiFit! Ünneplésre fel!

2018. május 14.

20 éves a MultiFit! Ünneplésre fel!

A Fressnapf első sajátmárkája, a MultiFit 20 évvel ezelőtt került bevezetésre, amely gyorsan nagy sikerre tett szert vásárlóink körében.  Szeretnénk megköszönni a Fressnapf közösségének a támogatást és a bizalmat, és együtt ünnepelni ezt a jeles alkalmat.

A márka bevezetése után a termékkínálat gyorsan bővült, a forgalom is jelentősen megnőtt, és mára már elképzelhetetlenek lennének üzleteink polcai MultiFit termékek nélkül. Kutya, macska, madár, hüllő vagy kisemlős? Akár mindegyik! Ugyanis több mint 500 különböző termékünk között biztosan megtalálja a kedvence igényeinek leginkább megfelelőt. Ráadásul ár-érték arány tekintetében is tökéletes választás.

A MultiFit termékei között megtalálhatóak különböző száraz és nedves eledelek, konzervek, jutalomfalatok, snackek, magvak és rágcsálnivalók. A számos ízesítésnek köszönhetően mindenki megtalálja az ízléséhez leginkább illőt.

Ne hagyja ki nagyszerű születésnapi ajánlatunkat! Hogy milyen meglepetéssel készülünk? Május 14. és június 2. között áruházainkban kedvezményre jogosító kuponokat szerezhet be, amelyek legalább 3 MultiFit termék vásárlása esetén 20%-os vásárlási kedvezményre jogosítják fel! Ajándékozza meg háziállatát mennyei csemegékkel!

Ünnepeljen Ön is velünk, és tegye még felejthetetlenebbé bundás, tollas vagy pikkelyes kedvencével töltött perceket!