Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

20% kedvezmény – Feliway párologtató/spray cicáknak (4-féle)

20% kedvezmény – Feliway párologtató/spray cicáknak (4-féle)

akciós 03. 31.-ig
LoadingBevásárlólistára

Feliway® világszerte az első számú, állatorvosok által ajánlott és klinikailag tesztelt termék, amely képes oldani a cicák szorongását és stresszét. A hatóanyaga egy olyan szintetikus feromon, amelynek természetes verzióját maga a cica is elhelyezi, amikor biztonságban és jól érzi magát. A Feliway® Párologtató és Spray azt üzeni a cicának, hogy nincs mitől aggódnia, lazíthat. Mivel fajspecifikus, üzenetét kizárólag a macskák értik. A Feliway® nem szívódik fel, így nem lehet túladagolni és nincsenek mellékhatásai. Nem bódít, csupán természetes viselkedésmintákat hív elő vagy állít le. Alkalmazása egyszerű, kényelmes és biztonságos. A Feliway® Párologtató benti cicáknak vizeletspriccelés, játszási kedv csökkenése, félelmek esetén, illetve ha valamilyen változás (pl. költözés, új családtag, vendégség) közeleg. A Feliway® Spray utazáskor, állatorvosi vizit, valamint jelölő karmolás esetén javasolt.

Feliway Classic párologtató&utántöltő – 8 499 Ft helyett 6 799 Ft
Feliway Classic utántöltő – 5 999 Ft helyett 4 799 Ft
Feliway Classic spray 20ml – 3 999 Ft helyett 3 199 Ft
Feliway Classic spray 60ml – 11 999 Ft helyett 9 599 Ft

Az akció a készlet erejéig érvényes. A kép csak tájékoztató jellegű.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem