Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

21 éves cicàba bolhàk mentek màr nagy része csepentős bolha irtóval lett kiirtva,de nem teljesen .Mit javasol mivel lehet megszűntetni kiméletesen ezt a problémàt?Napi szinten reggelente fehér nyàlszerű habzó vàladékot öklendezik fel mi lehet az oka mivel kezelhető?Az utobi időben hiába eszik szinte semmi sem marad rajta pedig nem hàny evés utàn,sem máskor és màr nagyon sovány többszöri etetés ellenére ,jó minőségű wiskas,kitekat eleséget evett és eszik mégsem hízik? Hogyan javíthatunk ezen az àllapoton van egyógy tàp a cicàknak ami esetleg segithet nővelni a súlyàt?Nem kertben él szoba cica .Előre is köszönöm vàllaszàt Pitó Gyulàné

2018.02.28

Állatorvos

A gond valószínűleg az, hogy a környezet bolhairtása nem történt meg és onnan visszafertőződik a cica. Használjon környezeti bolhairtó sprayt, ahol lehet (pl.: Insecticid 2000), szükséges nagyon alapos porszívózás a rejtett helyeken is és a textíliák alapos mosása. A cicára tegyenek olyan bolhairtó cseppet, ami a bolha fejlődési alakok ellen is hatékony (pl.: Advocate, Frontline combo). Vigyék orvoshoz a cicát és csináljanak egy belgyógyászati kivizsgálást, hogy van-e bármilyen szervi betegség a fogyás hátterében. A 12 év feletti cicákra jellemző, hogy veszítenek a súlyukból, ennek megelőzésére ma már vannak speciális tápok, ilyen például a Select Gold Senior 12+.

Vissza a kérdésekhez