Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

3 már meglévő cicánk mellé befogadtunk egy 5 hónap körüli kiscicát, erősen bolhás volt, így rögtön megkapta a Beaphar Vermicon Line-on, amit a többi cicára is szoktunk használni, illetve kapott féreghajtót, a bolhásság nem szűnt meg 2 nap alatt sem(gondolom túl erős volt a bolha fertőzöttség és a szer nem volt elegendő), kérdésünk az lenne, hogy miután már rajta van a line-on, problémát okozhat-e, ha Frontline spray-vel is lekezeljük a szőrét? A hét folyamán természetesen elvisszük állatorvoshoz is, hogy elkezdődjön az oltási programja, de addigis meg szeretnénk szüntetni a bolhásságot mihamarabb.
Köszönjük a választ.

2017.10.05

Állatorvos

Nekem nincsenek személyes tapasztalataim a Beaphar készítménnyel, de a leírása alapján, mivel nem tartalmaz kémiai anyagokat, nem valószínű, hogy a Frontline sprayvel problémát okozna. Nagyon fontos, hogy a többi állatot is kezeljék egy időben. A környezet bolhairtása is nagyon fontos, mert onnan mindig visszafertőződhetnek az állatok. Sok alapos porszívózás (a rejtett helyeken is), alapos felmosások és amilyen felületen lehet környezeti bolhairtó spray (pl.: Insecticid 2000) alkalmazása is szükséges.

Vissza a kérdésekhez