Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

3+1 speciális alomtípus minden igényre

2017. április 21.

3+1 speciális alomtípus minden igényre

Sok szó esett már a Fressnapf Magazinban az almokról, hiszen kiemelten fontos megtalálni az ideálisat cicánk számára: ez a gazdi érdeke is. Ugyanis, ha az alom nemtetszést vált ki bársonytalpúnkból, elkezdheti máshol végezni a dolgát, kellemetlenségeket és plusz munkát okozva nekünk. Cikkünkben bemutatunk pár különleges alomtípust, speciális igényekre szabva, hogy mindenki megtalálhassa cicája számára a megfelelőt!

Kiscicáknak

Az kölyköknek nem csak az alomtálca mérete számít, hanem maga az alom is. Mivel ebben az életkorban fontos megtanítani neki a helyes toalett szokásokat, fontos, hogy kényelmes legyen az apróságoknak ez az időszak. A macskák nem szeretik, ha a mancsukra tapad bármi, szóval olyan almot válaszunk, amelynél a nedvesség nagyon gyorsan felszívódik. Erre a legalkalmasabbak az egyenletes, kis szemcséjű almok, amelyeknek a felülete puha, így az érzékeny kis tappancsoknak nem lesz kellemetlen kaparászni benne.

A mi javaslatunk:

PREMIERE alom Moments cicakölyköknek 12l

 

Porallergiásoknak

Képzeljük el, ha allergiásak lennénk a fürdőszobánkra, mi sem szeretnénk ott végezni a dolgunkat! Sajnos a cicák is lehetnek allergiásak sokféle dologra, ebből az egyik a por. Ezt a mindenhol előforduló anyagot nehéz elkerülni ugyan, de szerencsére az almok közül már van pormentes is! Ezek a típusú almok többlépcsős portalanító eljáráson mennek keresztül, így biztosítva, hogy ne okozzanak kellemetlenséget. További előnyük azon felül, hogy a lakásban a bútorokra és a padlóra sem rakódnak le a szemcsék.

A mi javaslatunk:

PREMIERE alom Sensitive csomósodó 12kg

Hosszúszőrűeknek

A szép, hosszú szőrű bunda úgy igazán gyönyörű és selymes, ha ápolt. Sajnos az ilyen szőrzet hajlamos a szennyeződésre, és igazán kellemetlen cicának és gazdinak is, ha alomdarabkák ragadnak bele és ezeket a későbbiekben széthordja a lakásban. Ilyen macskás háztartásokba mindenképp pormentes, nagyobb szemcsékből álló almot javaslunk, ami persze ugyanolyan nedvszívó és gazdaságos, mint a finomszemcsés almok.

A mi javaslatunk:

MultiFit alom Multisan comfort 20l

+1 Kristályos különlegesség a gazdik kedvéért

A szilikagél alom még nem széles körben elterjedt, pedig használata kényelmes, megfelelő karbantartás mellett elegendő havonta egyszer cserélni.  Csupán arra kell odafigyelni, hogy naponta egyszer átkeverjük a szemcséket, és eltávolítsuk az összecsomósodott részeket. A jellemzően fehér alomban jelzőgolyócskák találhatók, amelyek a vizelettel érintkezve bekékülnek, így nagyon könnyen észrevehetjük a kilapátolandó darabkákat. A kristályos alom hatékony szagkontrollt és magas fokú nedvszívást biztosít.

A mi javaslatunk:

PREMIERE alom White Sensation csomósodó 12l