Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

35 napos vemhes a cicám, tegnap többször is vérzett , az allatkorhazban nem csináltak ultrahangot (mondván nem értett az orvos hozza) ma mar nem vérzik, étvágya es kedve is ugyan ugy van. Az orvos szerint ha vérzik akkor elvetél. Ön szerint van esély arra hogy megmaradjanak a kiscicak? Ha nem élnének akkor mar megszülte volna oket ? Mire kell figyelnem?
Válaszát várom, es előre is köszönöm

2014.04.26

Állatorvos

Szerintem mindenképpen keressen egy olyan orvost, aki tud ultrahang vizsgálatot végezni, mert enélkül nem lehet semmit biztosan mondani. Enyhe vérzés után még megmaradhatnak a kismacskák. Jó, ha a cica pihen, keveset mozog. Ha a macska bágyadt lesz, esetleg bűzös váladék ürül belőle, vagy nagyobb mértékű vérzést tapasztal, akkor haladéktalanul vigye orvoshoz. Olyan is előfordul, hogy egyes magzatok elpusztulnak, míg mások életben maradnak.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem