Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

3hónapos stefford keverék kiskutyank ket napja hasmenese van olyan puding szeru. 2 hete fogadtuk orokbe.multifit junior kutyatapot eszik naponta 2x reggel es este.azt mondtak a boltba 150gramm kajat adjunk neki adagonkent. on szerint mi lehet a problema koszonom mielobbi valaszat szandra

2016.06.16

Állatorvos

Kedves Gazdi!

  1. Egy hónapos kutyának min 3 szor kellene ennie egy nap, hogy  ne terhelje túl a gyomrát és  a beleit.
  2. A multifit nem a legjobb minőségű táp. Ha anyagilag megengedhetik válasszanak neki legalább 1 éves koráig egy jobb minőséget.
  3. Hasmenés rengeteg okból kifolyólag lehet. Túletetés, fertőző eredetű kórokok (parazita , baktérium, vírus), stressz, allergia , intolerancia stb stb.

Mindenképpen menjenek el mielőbb állatorvoshoz, mert a kölyök kutyáknál minden hasmenést komolyan kell venni. A kiszáradástól, nagyon hamar súlyos, akár fatális is lehet a kimenetel.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem