Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

4 szabadtéri játék, amit minden kutya imád

2014. július 24.

4 szabadtéri játék, amit minden kutya imád

Szaladgálás, játék más állatokkal és persze közös móka a gazdival. Ha a kutyák beszélni tudnának, biztosan elárulnák, mik a kedvenc időtöltéseik. Íme néhány, ami akár szerepelhetne is a listájukon.

1. Nagy gumilabda

A felfújható, akár fogantyús, akár fogantyú nélküli, nagyméretű gumilabda remek játék lehet a közepes és nagyobb termetű kutyusok számára. Nem csak gurítani lehet, hanem fel-le mászni, ugrálni rajta és általában a kisebb harapdálásoknak is ellenáll. Ehhez a játékhoz még a gazdi sem kell, ám nem árt vigyázni, mert könnyen borulhat minden, ami az állat és az óriás labda útjába kerül.

2. Kötél és labda

A kötél és a labda önmagában is remek mókának ígérkezik, a kettő kombinációja pedig már maga a csoda egy eb számára. Különböző méretekben választhatunk kötéllel ellátott gumilabdákat (http://www.fressnapf.hu/kutyajatek_termoplasztikus_gumilabda_kotellel/), így kisebb termetű, és kölyök kedvencünk számára egyaránt megtalálhatjuk az ideális méretet. Az üzletekben kaphatók olyan kötél és labda kombinációk, amiket két kutya is kényelmesen meg tud ragadni (http://www.fressnapf.hu/kutyajatek_kotel_nyolcas_alaku/), így akár magukban is remekül elszórakozhatnak vele, és jócskán el is fáradnak, ha versenyt futnak a játékkal. Két kutyát csak akkor hagyjunk ilyesmivel játszani, ha jól ismerik egymást, és nem rivalizálnak, mert egyébként fennáll a verekedés kockázata.

3. Egy saját kerti terület

A kertben tartott kutyusok számára különösen nagy kísértést jelent, ha egy egész gödörásásra alkalmas terület veszi körül. Persze a kert nagy része nem az állat számára van fenntartva, mégis kijelölhetünk egy néhány négyzetméteres területet, ahol az eb azt csinálhat, amit szeretne, például kedvére áshat és hempereghet.

4. Pancsolás a szabadban

A hűsölés, fürdés és a játék kellemes pillanatait akár össze is köthetjük, ha a kutyusnak engedjük, hogy a kertben egy spriccelő locsolóval játsszon. Megpróbálhatja elkapni a vízsugarat vagy a vízcseppeket, és közben akár néhány trükköt is megtanulhat. Források: clowiescorner.wordpress.com / shibashake.com

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem