Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

4éves szuka kaukázusi kutyám 10napja nem eszik viszont iszik. állatorvos látta 4napig kullancsfertözés miatt oltásra hordtam étvágya utána sem javult. vitamin és étvágynövelö injekciókat kapott. torokgyulladásra kezelték. tünetmentesre. a kutyus továbbra sem eszik étvágytalan. ingerülté vált.a társával szemben. kérem segitségét ha ennyi infobol esetleg lehet

2014.10.19

Állatorvos

Ennyi információból csak annyit lehet megállapítani, hogy további vizsgálatokra van szükség, hogy kiderüljön, hogy miért nem gyógyult meg a kutya. Egy vérvizsgálat szerintem feltétlenül szükséges, hogy ellenőrizzék a szervfunkciókat és a laboreredmény ismeretében lehet folytatni a kezelést. Ha a kutya nem ivartalanított, akkor egy hasi ultrahangot is érdemes csinálni, különösen akkor, ha a tüzelést követő két hónapban járunk, mert felmerülhet a gennyes méhgyulladás is (sok egyéb betegség mellett).

Vissza a kérdésekhez