Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

5 éves yorky kutyusom egyik napról a másikra rosszul lett, alig eszik és iszik fejet elfordítja oldal irányba és szedul , elveszti egyensúlyát . Többször is hányt . Elvittük állatorvoshoz aki szerint “nem biztos de lehet hogy kismértékű agyvérzést kapott a kutyus “, vérvétel is történt semmi különösebb elváltozás nincs a verkepe alapján. Ezen tünetek alapján én azt gondoltam hogy vestibuláris szondróma de az orvos szavát sem szeretném kétségbe vonni. Hogy bizonyosodhatnek meg róla hogy pontosan 100 % ig agyvérzésről van e szó ? Milyen vizsgálattal ?

2018.05.06

Állatorvos

Vigye el a kutyát egy neurológiai szakrendelésre. A www.kisallatneurologia.hu oldalon nagyon jó szakembereket talál. A leírás alapján bennem is felmerül az egyensúlyozó szerv érintettsége. A szakrendelésen eldönti a vizsgáló állatorvos, hogy szükség van-e CT vagy MR vizsgálatra.

Vissza a kérdésekhez