Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

50%-os KUPON – Pro Plan Optiderma/Optidigest 3kg

50%-os KUPON – Pro Plan Optiderma/Optidigest 3kg

Akciós ár: 3 250 Ft
6 499  Ft
akciós 09. 30.-ig
LoadingBevásárlólistára

Pro Plan Optiderma teljes értékű száraz kutyaeledel, mely olyan alapvető tápanyagokat tartalmaz, amelyek klinikailag bizonyítottan segítenek az egészséges bőr és fényes szőrzet fenntartásában. Az egészséges bőr fenntartását célzó tápanyagok különleges kombinációját tartalmazza, így fehérjéket mint aminosavforrásokat, esszenciális zsírsavakat, B-vitaminokat és cinket, amelyek bizonyítottan hozzájárulnak a bőr és a szőrzet egészségéhez. Ez a száraz kutyaeledel válogatott fehérjeforrásokat tartalmaz, többek között lazacot, kukoricát, szóját, tojásport, rizst, szárított cukorrépa-aprítékot és élesztőt, így csökkenti az esetleges kellemetlen bőrtünetek kialakulásának esélyét az érzékeny kutyáknál. Sőt, a kiegyensúlyozott ásványianyag-tartalom, a D-vitamin és a tápszemek ropogós textúrája segít fenntartani kutyája fogainak és ínyének egészségét.

Pro Plan Optidigest, kifejezetten az érzékeny emésztésű kutyáknak megalkotott eledel, mely állatorvosok és táplálkozási szakértők által kifejlesztett tápanyag kombinációt tartalmaz, az OPTIDIGEST® formulát, mely kutyája életkorához, méretéhez és igényeihez igazodik. A vitaminok és ásványi anyagok egyensúlyát a közepes méretű felnőtt kutyák igényeinek megfelelően határozták meg, de alkalmas vemhes és szoptatós kutyák számára is. Az OPTIDIGEST® formulában található prebiotikum forrás klinikailag bizonyítottan javítja az érzékeny emésztés egyik leggyakoribb okozóját, a bélmikroflóra egyensúlytalanságát. Elősegíti a szilárd székletet, biztosítja, hogy kutyája emésztése a lehető legmegfelelőbben működjön. Az érzékeny emésztésű kutyáknak készült eledelünk gondosan főzött, hogy a lehető legtöbb tápanyagot biztosítsa számára, csirkével, melyet kutyája kedvelni fog. Könnyen emészthető, kulcsfontosságú tápanyagokat tartalmaz, a PURINA® PRO PLAN® eledel OPTIDIGEST® formulával hozzájárulhat kutyája hosszú távú egészségéhez.

Most a 3kg-os kiszerelésű eledelek 50%-os kedvezménnyel kaphatóak a kupon ellenében! Kuponok az akciós újságban vagy letölthetőek innen.

Pro Plan Optiderma puppy S&M sensitive 3kg – 6 499 Ft helyett 3 250 Ft
Pro Plan Optiderma adult S&M sensitive 3kg – 6 499 Ft helyett 3 250 Ft
Pro Plan Optidigest adult S&M sensitive 3kg – 6 499 Ft helyett 3 250 Ft
Pro Plan Optiderma puppy medium sensitive 3kg – 6 499 Ft helyett 3 250 Ft
Pro Plan Optidigest puppy medium sensitive bárány 3kg – 6 499 Ft helyett 3 250 Ft
Pro Plan Optiderma adult medium sensitive 3kg – 6 499 Ft helyett 3 250 Ft
Pro Plan Optidigest adult medium sensitive bárány 3kg – 6 499 Ft helyett 3 250 Ft

Az akció a készlet erejéig érvényes. A kép csak tájékoztató jellegű.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem