Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

A 6 éves Bichon Havanese kutyánk folyamatosan rágja magát, először csak a farkán vettünk észre hólyagszerű véres pöttyött , de már a farán is van. Elvittük állatorvoshoz azt mondta , pollen allergia , beoltotta és adott sampont, amivel fürdessük meg , de azóta is rágja magát! Főleg konzervvel van etetve. Mi lehet a baja ?

2016.08.06

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Látatlanban vizsgálat nélkül nehéz mit mondani. Rengeteg dolog lehet, bolhaallergia, parazitás megbetegedés, ételallergia, autoimmun betegség stb stb. Bőrgyógyászati vizsgálat első lépése a bőrkaparék vétel, és utána jönnek az egyéb vizsgálatok, illetve az allergiák kizárása. Ez az Ön esetében, ha jól értem nem történt meg. Kérjen egy bőrgyógyász állatorvoshoz időpontot , aki szakellátást tud biztosítani a kutyájának.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem