Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

6 éves Havanyez kislány kutyám van. Teljesen szoba tiszta 3 hónapos korától amióta nálunk van. Két éve időszakosan,minden apropó nélkül éjszaka a lakásban található szőnyegre pisil. Kertes házban lakunk, bármikor felébreszt bennünket azonnal kiengedjük , ha szükséges, de önállóan is kinyithatja az ajtót, hogy a dolgát elvégezze. Tavaly kezdődött, hogy heteken keresztül ezt csinálta, mint amit most , hogy bármit teszünk, a szőnyeget azonnal felszedve, kimosva , szagtalanítva, ferőtlenítve,több napig a napon kiszárítva tettük vissza. A vizelet nem érezhető a szőnyegen amikor visszakerül, hiszen tudom, hogy mind addig oda menne amíg azt érzi. A következő éjszaka, ugyan ezt tette. Már pelenkát is vásároltam és bepelenkáztam éjszakára, hogy ne tudjon a szőnyegre pisilni mielőtt szólna, hogy engedjük ki. Tavaly, több napon keresztül csináltuk ezt vele, míg sikerült és nem tette többet. Most azonban újra ismétlődik minden, már szőnyegek nélkül van a lakás , mert minden szőnyegem kimosva kint szárad a kertben. Leszidtam, ( bántani soha nem bántom Őt , úgy imádjuk mint a kis gyereket) ilyenkor megsértődve az ágy bújik, s ha én nem erőltetem, ( nem veszem ki ) akkor képes lenne egész nap ki sem jönni, az első kapu csengetésig Az elfeledteti vele, hogy sértődésben van, és az számára a boldog munkát jelenti, hiszen ugatni kell kint a kapunál. Komolyra fordítva a szót, nagyon tanácstalan vagyok, nem tudom miért tesz ilyet egy 6 éves kis kutya, aki állandóan szeretve van, nem kell félnie semmitől. Felfázva nincs, mert napközben figyelem, nem fájdalmas és nem gyakori a vizelése. Nagyon szépen kérem segítsen megfejteni és megoldást találni erre a számunkra nagyon komoly rejtélyre, hiszen minden megoldásom kudarcba fullad és ez sem nekünk, sem Csicsikének nem jó. Ő is teljesen tisztában van a rossz cselekedettel, mert amikor csak felemelem a szőnyeget, már sunnyog és lógó farokkal, leszegett fejjel próbál elbújni , mert tudja, hogy rosszat csinált. Köszönettel várom szíves válaszát.
Teleki Katalin

2016.09.07

Állatorvos

Kedves Katalin!

Nem tudok mást mondani, én egy vizeletvizsgálatot javasolnék, egy ultrahanggal együtt. Hátha van valami ami irritálja, vagy egy kis hólyag gyulladás. Azt próbálják még lemérni , hogy mennyit iszik egy nap, ez is fontos információ lehet. Ha minden negatív orvosilag, akkor nagyon örülünk, hogy egészséges, és lehet elkezdeni a lelki , viselkedésbeli dolgokat boncolgatni.

Sok sikert!

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem