Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

6 éves ivartalanitott a Westi fiú kutyám,kb 10 kg.Nem nagyon szereti a szárazeledelt,ezért főzni szoktam neki kacsanyakat , amit kicsontozok és azt adom neki naponta reggel és délután.Megfelelő-e igy a táplálása, mert a száraz tápot csak kiegészitésként szokta ropogtatni.Köszönöm a szives válaszát.

2014.04.17

Állatorvos

Az nem megfelelő, ha csak húst eszik a kutya. A prémium szárazeledelek pont azért nagyon jók, mert minden olyan összetevőt tartalmaznak a megfelelő arányban, amire a kutyának szüksége van. Természetesen nem csak táppal lehet kiegyensúlyozottan etetni egy kutyát. Ajánlanék egy könyvet, amiben jó receptek vannak kutyák számára: Dr.Fodor Kinga-Mit egyen a kutyám?

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem