EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

6 éves pulink a társa betegsége/halála óta ( hasnyálmirigy gyulladás miatt ment le) nem hajlandó megenni a száraztápot, amit eddig kaptak.(Brit Premium) A kedélye egyébként jó, más ételt elfogad, de a száraztápból egy falatot sem eszik. Ha következetesen csak azt teszem elé, akkor inkább napokig koplal. Mi lehet az oka és mit lehet tenni? Köszönöm.

2016.11.08

Állatorvos

Kedves Gazdi! Próbáljon száraz eleséget váltani. Ha a tápot nem eszi meg, mit eszik meg? Esetleg abból kellene keveset a tápjára tenni. Lehetséges, hogy a száraz eledelt mindíg együtt ették és arra emlékszik a kutyus. Az is lehet, hogy megunta, telitôdött vele.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem