Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

7 éves amstef kan kutyám hátulsó láb far részén néhol kezd kihullni a szőre kb. gombostűfej nagyságú foltokban, pedig vitamint is szokott adni. Most legutóbb 3 üveg bérescseppet kapott.

2015.05.30

Állatorvos

A kutyát el kellene vinni állatorvoshoz, az ilyesmi nem a vitaminokon múlik. Többféle bőrprobléma hátterében lehet ilyen jellegű elváltozás, például szőrtüsző atkák jelenléte esetén. A vizsgáló állatorvos tudja majd eldönteni, hogy mi a teendő, próbakezelést végez, vagy rögtön bőrkaparék mintát vesz. Szerintem egy atkák ellen is hatékony cseppet mindenképpen hasznos lenne rátenni a kutyára (pl.: Advocate vagy Stronghold).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem