Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

8 hónapos,lakásban tartott kandúrom tegnap délután háromszor hányt,legutoljára csak nyálat.Azóta semmi baja.Este evett egy kicsit,ma pedig már szaladgál,játszik,és rendesen eszik.Mi baja lehetett?

2012.06.20

Állatorvos
Erre a kérdésre valószínűleg nem tudjuk megadni a biztos választ. Ha az állat azóta tünetmentes, normális széklete van, akkor nagyon valószínű, hogy esetleg megrágcsálhatott valamit (pl. szobanövényt), ami időlegesen irritálta a gyomrát. Ha a hányás ismétlődik és a hányadékban szőrszálakat talál, akkor célszerű szőrgombócoldó pasztát adni a cicának. Ha a hányás a jó általános állapot ellenére hetente egy-két alkalommal visszatér, esetleg a cica nem ürít székletet (vagy szokatlanul kis mennyiséget), akkor feltétlenül vigye orvoshoz a cicát, mert ezek a tünetek utalhatnak idegen test jelenlétére a gyomorban és a bélcsatornában.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem