EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves doktornő!
VAn egy 8 hónapos golden retrieverem. Elég beteges,minden hónapban orvosnál vagyunk,ami a pénztárcánknak már egy kicsit fáj. Körülbelül másfél hónapja fájni kezdett a lába,az orvos szerint a növés miatt. Hol fáj neki hol nem. Szeretnék neki adni Proenzi 3-at,érdekelne a véleménye hogyan,mennyit és meddig adjam neki.
Szeretném lecsökkenteni az állatorvosokhoz járást.
Előre is köszönöm!
Nóra

2014.03.05

Állatorvos

A porctáplálókat az intenzív növekedés időszakában akár folyamatosan lehet adagolni. Léteznek állatok számára készített termékek is (pl.: Caniviton, Glycoflex), ha lehet, akkor inkább ilyen készítményt válasszon, ezeken rajta van a pontos adagolás. A humán porctáplálókból nagytestű kutyáknak az emberi adag felét kell adni (nagyjából annak megfelelően amennyivel kisebb a testtömege, mint egy átlag felnőtté). A későbbiekben is tanácsos porctápláló kúrákat alkalmazni évente 1-2 alkalommal abban az esetben, ha továbbra is problémásak az ízületek. Érdemes diszplázia szűrést csinálni (váll, könyök, csípő) akkor, amikor a kutya 1,5 éves lesz.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem