Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

8hónapos magyar vizslám már annyira szeretne “csajozni” hogy nem tudunk más kutyákkal játszani. Meddig tart ez az időszak? Mikor lehet hivatalosan is “barátnője”?

2014.02.22

Állatorvos
A kutyája mostanában lesz ivarérett. A szukák iránti érdeklődése nem fog csökkenni. Érdemes lenne kutyaiskolában szocializálni az állatot, hogy a játéka más kutyák számára is elfogadható legyen. Ez elsősorban nevelési kérdés és érési folyamat. Azt a viselkedést tiltani kell, ami szemmel láthatóan nagyon zavarja a többi kutyát. Ha találnak olyan szukát, ahol szeretnének kiskutyákat, akkor egy ivarérett kan fedezhet. Attól nem lesz nyugodtabb egy kan, ha egyszer fedezhet.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem