Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

9 éves spániel kutyusomnak rossz az emésztése és a szeme kezd homályossá válni. Itthon főzök neki (tészta, rizs, hús) és száraz marhahúsos Pedigrét kap. Az állatorvos javasolta a búzakorpát és a bélmozgató tabletta adását. A szemét naponta többször bórvízzel tisztítom és műkönnyet kap 3-4 alkalommal. Mit tehetnék még érte, mert nagyon sok jót köszönhetek neki. Mi kell ahhoz, hogy jobb minőségű öregkort biztosíthassak neki?

2011.10.11

Állatorvos
Ahhoz, hogy pontos képet kaphassunk a kutya állapotáról célszerű lenne egy belgyógyászati kivizsgálás (vérvizsgálat, bélsárvizsgálat, esetleg hasi ultrahang). Sajnos azt nem írta le, hogy eddig milyen vizsgálatokon esett át a kutya. A vizsgálatok eredményei alapján állítható be a kutyának megfelelő diéta, esetleg bizonyos táplálékkiegészítőket is szedhet. Sajnos az állat vizsgálata nélkül nem tudok jó szívvel tanácsot adni, mert a probléma hátterében számos tényező állhat, amelyek más és más kezelést igényelnek.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem