EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

9 hónapos kölyökmacskáról van szó, a “gond” pedig az, hogy egyre inkább úgy tűnik, nőstény is meg nem is. Külsőleg: jóval nagyobb termetű, mint a vele egyidős nőstény cicánk, na meg vastagabb és hosszabb a farka, illetve két színű (fekete-barna), a nemi szervek viszont nőstény macskára vallanak. A viselkedése az, ami még aggaszt. Nem szereti egyáltalán, ha simogatják, leül tőled pár centire és ott dorombol, holott pár hónaposan egész másképp viselkedett. Kifejezetten szép macska, de véleményem szerint ezek azért jócskán furcsaságok. Bár lehet, hogy csak én reagálom túl.

2018.03.04

Állatorvos

Valóban állatoknál is előfordul, hogy hermafroditák, de ez nagyon ritka. Az ön által leírtak önmagukban ezt nem támasztják alá. Vannak nagyon kedves és nagyon tartózkodó cicák mindkét nem esetében, mint ahogy vannak kisebb és robosztusabb testfelépítésű példányok is. A tavasz sok mindent eldönt majd. Ha tüzelni kezd a cica, akkor megkapja a választ a kérdésére.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem