Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Ez lesz a kedvenc
alkalmazása!

  • • hasznos tippek, tanácsok
  • • kiemelt ajánlatok

Töltse le az App Store vagy
Google Play áruházból a Fressnapf
megújult INGYENES alkalmazását!


Állatorvos válaszol

Állatorvos

Fressnapf állatorvosa válaszol

Kérdésére 48 órán belül válaszolok!

Kérdésem van!

Legfrissebb kérdések és válaszok:

Üdvözlöm! 6 éves kan kutyám viselkedése az utóbbi időben agresszívabbra fordult. Megfordult a fejemben, hogy esetleg az ivartalanítás segítene a helyzeten, kora miatt ez járna-e kockázatokkal?

2018. 10. 15.

Fressnapf állatorvosa

Nyugodtan lehet ivartalanítani egy hat éves állatot. A biztonság kedvéért műtét előtt lehet csinálni egy belgyógyászati labort.

Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő! Betegségéből adódóan a 32kg-os 11,5 éves kutyusom Previcox-ot kap 3/4-ed 227mg-osat. Éjszaka felkel mászkál, szeretne kimenni, de csak sétálgatunk odakint. Nincs semmi konkrét, inkább csak nyugtalan. Alprazolam-ra gon...

2018. 10. 15.

Fressnapf állatorvosa

Szerintem vigye orvoshoz a kutyát. Lehet, hogy olyasmi van a háttérben, amit ön nem vesz észre. Én vizsgálat nélkül nem javasolhatok gyógykezelést ilyen esetben.

Összes kérdés
Fressnapf állatbarát térkép