EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!

A kutyám (1,5 éves) nyakán lett két szemölcsnek kinéző kinövés. A nagyobbikról a képet itt lehet megtekinteni: http://kephost.com/images/2017/06/30/J.jpg

A kisebb is így néz ki színre, csak formára picit hosszúkásabb. Kb. másfél hete fedeztem fel. A doktornő szerint mi lehet ez? El kell távolítani? Vagy lehet valami krémmel kezelni, esetleg attól elszárad? Mindenképpen elviszem orvoshoz, csak a mi orvosunk most szabadságon van, és jelenleg én is más városban töltöm a szabadságomat, addig is szerettem volna megnyugtató választ kapni.

2017.06.30

Állatorvos

Kép alapján nem tűnik olyasminek, mint ami kenőcstől elmúlik, ugyanakkor nem úgy néz ki, mint egy rosszindulatú elváltozás. Pontos diagnózist csak a szövettani vizsgálat adhat.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem