Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

A 7 hónapos csivavámnak a térdénél elszakadt a szalag és műteni kell. Az lenne a kérdésem,hogy mennyire komplikált egy ilyen műtét,és mennyi esély van rá,hogy sikeres lesz?
Válaszukat előre is köszönöm!

T: Edina

2012.04.27

Állatorvos
Ha ortopédiában jártas, gyakorlott sebész végzi a műtétet, akkor ez a beavatkozás az esetek többségében sikeres. A műtét nem tartozik a legbonyolultabb beavatkozások közé. Sok múlik azon is, hogy mennyire sérültek az izületi porcok. Ez sajnos csak műtét közben derül ki és nagyban befolyásolja a későbbi végtaghasználatot. Szerencsére kis testtömegű kutyáról van szó, aki sokkal könnyebben alkalmazkodik egy esetleg nem tökéletes végtaghoz is.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem