Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

A bolognese pincsi keverék remegős kutyaval kapcsolatban, 3honapos kora óta nállam van, oltva van rendszeresen, nem volt fertőzött szopornyicával. Holnap viszem neurológushoz. Amióta kapja gyógyszert most látok egy kis javulást már annyira nem remeg. Nem lehetséges, hogy vitamin hiányos? Sajnos nem a legjobb kutyatáppal etetem, mert kicsi kora óta nem eszik meg mást csak a darling-ot. Átszeretnénk állni egy jobb fajta kutyatápra. Mit ajánlana? Eukanubát nem eszi meg, joserat ajánlottak. Mi a véleménye? Előre is köszönöm válaszát!

2018.04.18

Állatorvos

Ez a probléma biztosan nem azért alakult ki, mert vitaminhiányos…A Darling valóban nem prémium eledel, de etetése nem okoz ilyen fokú hiánybetegséget. Szerintem majd akkor váltson tápot, ha voltak orvosnál, mert ha belgyógyászati betegség áll a háttérben, akkor speciális tápra lehet szükség. Mi lett a vizsgálat eredménye?

Vissza a kérdésekhez