Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

A hónap állatos strandjátékai

2015. július 19.

A hónap állatos strandjátékai

A nyári kánikulában sokan a hűsítő vízparton szeretik eltölteni szabadidejüket. Ha kedvenceinket is magunkkal szeretnénk vinni egy rövidebb vizes kirándulásra vagy egy hosszabb nyaralásra, akkor érdemes olyan játékokat is bepakolnunk a táskánkba, amelyekkel bátran játszadozhatnak majd a strandon.

A labda örök kedvenc – legyen szó kutyákról vagy macskákról. Célszerű olyan labdát választanunk, amelyik könnyen tisztható, és nem süllyed el, ha épp a vízbe pottyan.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-latex-labda-9-cm/

Érdemes élénk színű játékszert magunkkal vinni, mert jó, ha könnyen észrevehető a vízben és a parton egyaránt, még akkor is, ha esetleg gyorsan elszalad az idő, és sötétedni kezd. A vízi játékokra leginkább a levegővel felfújt latex és műanyag, vagy a szivacslabdák alkalmasak. A plüsslabdákat inkább tartsuk meg a benti játék idejére, mert a nap végére lehet, hogy csak egy sárgolyó marad belőle, vagy időközben a víz fenekén végzi.

Kevés az esély rá, hogy cicánk a vízben szeretne velünk játszani, így elsősorban a parton kell majd lefoglalnunk. Erre megfelelő és igen mókás játékszerek a botos cicajátékok.

http://www.fressnapf.hu/anione-botos-cicajatek-filc-csikokkal-es-tollal/

Találó választás a vízpartra az a botos játék, amelynek a végén halacska lóg.

http://www.fressnapf.hu/anione-botos-cicajatek-hal/

A bot segítségével húzzuk el párszor a halat a cica előtt, és legyen bármilyen meleg, biztosan felébred benne a vadászösztön, és játszani kezd majd. Cicánkat csak akkor vigyük vízpartra, ha kis korától hozzászoktattuk a közös kirándulásokhoz és örömét leli abban, hogy hámmal és pórázzal sétál, felfedez, egyébként csak felesleges stresszt okozunk az állatnak.

http://www.fressnapf.hu/anione-cicaham-nylon-lila-l/

Arra is gondolnunk kell, hogy a cica számára ismeretlen, nem macskabarát kutyák is tartózkodhatnak a strandon, ezért cicánk sétáltatását mindig nagy körültekintéssel végezzük. Mindig legyen nálunk egy kényelmes macskaszállító, ahová biztonságba tehetjük a cicát.

http://www.fressnapf.hu/anione-szallitobox-s-barna-szurke-61x40x41-cm/

Ha kutyával érkezünk a vízpartra, már jóval nagyobb esély van a csobbanásra, mint a cicák esetében. A zsinóros jutalomfalattal tölthető kutyajáték tökéletes választás számukra, hiszen amellett, hogy strapabíró és könnyen tisztítható, ha épp nincs megtöltve finomságokkal, akkor a víz tetején úszik, nem süllyed el.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-zsinoros-vizen-uszo/

Abban az esetben, ha többen érkezünk a strandra, kifejezetten remek időtöltés lehet a frizbizés. Bár az eb minden bizonnyal akkor is örülni fog ennek a játékszernek, ha mindig ő lesz az, aki elkapja, de még élvezetesebbé tehető a játék, ha azt az emberek elsősorban egymásnak dobálják, és úgy próbálja megszerezni a repülő tárgyat a játékba bevont négylábú. Érdemes termoplasztikus gumiból készült, rugalmas, de erős frizbit választanunk, amely fog- és ínykímélő a kutya számára, így elkerülhető, hogy a játék hevében kedvencünk megsérüljön.

http://www.fressnapf.hu/anione_frisbee_termoplasztikus_gumi_turkiz_s/

 

Forrás: fressnapf.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem