EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

A hónap játékai

2015. június 15.

A hónap játékai

Végre itt a jó idő, így érdemes még többet kint lennünk a szabadban négylábú társainkkal. A téli játékok már valószínűleg kissé elhasználódtak, így ajánlott néhány új meglepetést adni kedvenceinknek, amelyekkel nem csak ők, de minden bizonnyal mi is szívesebben játszunk majd! Ne feledjük, hogy a közös játék nem csupán szórakoztató, hanem fontos szerepe van abban, hogy állatunkkal szoros és mély kapcsolatunk legyen.

Egy stresszes munkanap után jól esik egy kis kikapcsolódás, aminek remek módja, ha játszunk egyet háziállatainkkal az udvaron vagy akár egy kellemes  parkban. A labda nem csak a kutyák, de a macskák örök kedvence is. Az új, vidám színű szivacslabdákkal mindenki számára öröm lesz a játék. Szivacslabdát csak olyan kutyának adjunk, aki nem rágja szét a játékait, mert a darabok lenyelése komoly problémákat okozhat.

http://www.fressnapf.hu/cicajatek-habszivacs-labda/

http://www.fressnapf.hu/fitfun-kutyajatek-szivacslabda-5-cm/

A pöttyös egérke pedig vonzó, figyelemfelkeltő megjelenésével igazi vadászatra ösztönzi majd cicánkat.

http://www.fressnapf.hu/cicajatek-pottyos-eger/

Labda, de mégis egy kicsit több! Ha csak picit szeretnénk újítani, akkor választhatunk zsinóros labdát is. Nem csak kutyusunk szalad majd még nagyobb élvezettel az érdekes játékszer után, de a gazdi is könnyebben és nagyobb lelkesedéssel tud bekapcsolódni a játékba, ha nem a nyáltól csöpögő, viszonylag kisméretű labdát kell megszereznie és újra eldobnia, hanem rendelkezésére áll egy zsinór is. Emellett pedig a huzigálós játékba is kezdhetünk kedvencünkkel, vagy akár négylábúink is egymással, csak figyeljünk nagyon, nehogy a felhőtlen szórakozás komolyabb harcba csapjon át. Ilyen játékot csak akkor engedélyezzünk, ha a kutyák már jól ismerik egymást és az erőviszonyok tisztázottak közöttük.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-flying-star-zsinoros-labda/

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-zsinoros-labda-75-cm/

A legújabb kedvencek  egyértelműen a jutalomfalattal tölthető játékszerek. Akár egyedül is igazi kihívás lesz a játék, ha a snacklabdából gurulás közben időnként kipottyan egy-egy ínycsiklandó jutalomfalat, ezért ez a játék enyhítheti az egyedül töltött órák unalmát.

http://www.fressnapf.hu/anione-snacklabda-cicaknak-lila/

A több nehézségi szinttel rendelkező IQ-játékok pedig a gazdiknak és kisállataiknak is  szórakozást nyújthatnak.

http://www.fressnapf.hu/more-for-dogs-iq-jatek-kutya-l3-dog-clever-32×32-cm/

Kisrágcsálóink számára is vásárolhatunk valami újdonságot. A fűzfából készült vesszőhíd egyszerre játékszer és rágcsálnivaló. A hajlítható huzaloknak köszönhetően készíthetünk belőle az alagúton kívül  akár házikót, létrát, odút vagy hidat is. Bármelyiket is választjuk, kisemlősünk biztosan szívesen veszi majd igénybe az új berendezést. A szintén fából készült mókuskerék nem csak rágcsáló, de gazdibarát is. Amellett, hogy hörcsögünk biztonságosabban használhatja, mint például a fémből és műanyagból készülteket, még a zajtól is megkíméli a szoba többi lakóját.

http://www.fressnapf.hu/anione-vesszohid-kisallatoknak-m/

http://www.fressnapf.hu/anione-mokuskerek-fa-20-cm/

Tollas barátaink kifejezetten szeretnek szórakozni, így biztosan boldoggá tesszük őket, ha új játékot helyezünk kalitkájukba. Ez lehet akár egy papagájhinta is, amit különösen szeretnek ezek a madarak,  de egy egyszerűbb fából, bőrből és szizálból készült színes, golyós játékszerrel is remekül eljátszanak.

http://www.fressnapf.hu/fitfun-hinta-madarnak-fa-szines-m-31-cm/

http://www.fressnapf.hu/fitfun-madarjatek-fa-szines-golyo-fuzo-21-cm/

Játékra fel tehát; válasszunk valami olyat, ami elsősorban kedvencünknek tetszik, de azért mi is jól szórakozunk vele!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem