Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

A hónap legjobb apportjátékai

2015. augusztus 20.

A hónap legjobb apportjátékai

A kellemes augusztusi délutánok tökéletes szabadtéri időtöltést ígérnek. Kutyás programokhoz ilyenkor a legizgalmasabb játékszerek az apportjátékok, amelyekkel gazdinak és kutyusának egyaránt öröm a tréning. Összegyűjtöttük a legjobbakat, amelyekből érdemes beszerezni párat az igazi móka kedvéért.

A teniszlabda szinte kötelező eleme egy kutya gazdi táskájának vagy zsebének. Az AniOne teniszlabdák sípolnak is, így még érdekesebbek és csábítóbbak a játékos ebek számára.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-sipolo-teniszlabda-2-db-6-cm/

Messzire elhajíthatóak, így a játék végére biztosan kellemesen elfárad kutyusunk a futkározástól. Egyes kutyáknak nagyon koptatja a fogát a teniszlabda, ezért számukra ez nem megfelelő választás.

 

Érzékenyebb ajkakkal és fogazattal rendelkező négylábúaknak inkább a szivacslabdát javasoljuk, amely puha, így kellemesebb, gyengédebb érzést nyújt, amikor az eb mohón ráharap.

http://www.fressnapf.hu/fitfun-kutyajatek-szivacslabda-5-cm/

A játék akkor az igazi, ha az biztosan nem okoz fájdalmat egyik félnek sem. Szivacslabda nem ajánlott olyan kutyának, amelyik hajlamos szétrágni és lenyelni a játékokat.

 

Ha közepes- vagy kistestű kutyánk van, akkor válasszuk a Grinz ball vigyorilabdát, amely egy jutalomfalattal tölthető, mókás kinézetű játékszer.

http://www.fressnapf.hu/grinz-ball-kutyajatek/

Három színben kapható, kiváló minőségű alapanyagokból készült és rugalmas, így ez is óvja kedvencünk fogazatát, mindemellett pedig pattog is. Különleges anyagösszetételének köszönhetően akár a vízbe is dobhatjuk, nem süllyed el. A nevetéssel teli játék garantált, hiszen nem lesz olyan gazdi vagy járókelő, akinek ne csalna arcára mosolyt az eb szájában egy vigyorgó labdával.

A zsinóros labdajátékot különösen azoknak ajánljuk, akik a játék közben szeretnék, ha kezükre minél kevesebb kutyanyál kerülne. Ha szerencsénk van, a kutyus csak a labdát fogja összerágcsálni, így a zsinórnál fogva könnyedén elhajíthatjuk neki a játékszert újra és újra. Ha olyat választunk, amelyben még csengő is van, valószínű, hogy megtaláltuk négylábúnk legújabb kedvencét.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-labda-csengovel/

Sokak nagy kedvence a frizbi is. Akár a termoplasztikus gumiból készültet, akár a pamutszálakból fonottat választjuk, nekünk és kedvencünknek sok öröme lesz benne.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-kotel-frizbi/

http://www.fressnapf.hu/anione_frisbee_termoplasztikus_gumi_turkiz_s/

Mind a kettő kiválóan alkalmas apportírozásra. Bár erős anyagból készültek, gyengédek a kutya fogaihoz és ínyéhez is. Több színben és méretben kaphatóak, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

Igazán vicces pillanatokat élhetünk át akkor is, ha kutyusunknak tengeri élőlény alakú figurát hajítunk el, és azzal a szájában szalad vissza hozzánk.

http://www.fressnapf.hu/anione_termoplasztikus_gumi_tengeri_allatkak_lila/

A puha, plüss kutyajátékok több méretben és sokféle változatban kaphatóak, így biztosan lesz köztük olyan, amelyikkel szívesen játszik majd kedvencünk.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-gyapju-strucc/

Ha apportírozásról vagy húzogatós játékról van szó, érdemes magunkkal vinni egy kötélből készült játékszert is. Többféle színűt és méretűt beszerezhetünk, akár mentolos illattal is.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-kotel-mentolos-2-csomoval-xl-45cm/

Ha több kutya játszik együtt, folyamatosan figyeljük őket, hogy időben észrevegyük, és vissza tudjuk hívni őket, ha esetleg kezd komolyabb küzdelembe átcsapni a móka.

Forrás: fressnapf.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem