Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

A hónap legjobb cica kiegészítői!

2018. június 18.

A hónap legjobb cica kiegészítői!

Néhány új cicás kiegészítő mindig jól jön, hiszen van, ami az évek során elhasználódik, és vannak olyan újdongások is, amiket még nem próbáltunk, de érdemes lenne beszereznünk. Fontos, hogy mindig cicánk biztonsága legyen az első, és lehetőleg csak a magas minőségű, kifejezetten macskáknak gyártott termékek közül válogassunk. Az ápolókesztyű, a hám, a macskavécé kiegészítők és a biztonsági háló mind-mind olyan dolog, amelyeknek ajánlott jelen lenniük egy gazdi otthonában.

Bizonyos szinten minden bársonytalpúnak hullik a szőre, egy-egy időszakban jobban, máskor kevésbé. Ezért jó, ha mindig kéznél van egy More For ápolókesztyű, mely kifejezetten a rövidszőrű kedvenceknek készült. Az egyik fele tisztítja a szőrt és lágyan masszírozza az állatot, a másik fele pedig eltávolítja a kihullott szőrszálakat, ráadásul nem csak a bundából, hanem a ruházatról és a bútorokról is. Az ápolt, rendezett bunda a meleg napokon különösen sokat hozzátesz cicánk komfortérzetéhez.

MORE FOR ápolókesztyű 2 az 1-ben

Reggelente és esténként, amikor kellemes az idő odakint, érdemes cicánkkal sétálni egyet. Ehhez az egyik legjobb választás egy kényelmes, világoskék színű AniOne hám pórázzal. A hám amellett, hogy állítható, három méretben is kapható, így biztosan találunk kis- és nagytermetű minitigrisünkre is megfelelőt. Ügyeljünk arra, hogy a hám ne legyen túl szoros és kényelmetlen, de túl laza sem, nehogy kibújjon belőle a cica séta közben. Ha kedvencünkkel elhagyjuk a lakást, akkor mindenképpen kapjon microchipet, de emellett célszerű egy kis címtartó bilétát is akasztanunk a bársonytalpú nyakába, – akár a bolhairtó nyakörvre – amely egy váratlan szökés esetén nagy segítség lehet a megtaláló számára. Ha változik a lakcímünk vagy a telefonszámunk, akkor ne felejtsük frissíteni az adatokat!

http://www.fressnapf.hu/anione-cica-hamporaz-nylon-kek-s-23x30x100cm/

A meleg napokon még hamarabb kialakulhatnak a kellemetlen szagok, ezért ajánlott beszereznünk a Multifit alomszagtalanítók valamelyikét, melyek rendkívül hatékony kiegészítői a macskaalomnak. Nyárra például remek választás lehet a friss óceáni illat, de levendula és vanília illatban is érdemes kipróbálni.

MultiFit alom szagtalanító, Óceán 750g

Nagyon fontos, hogy figyeljük a cicánkat, mert ha esetleg zavarja az új illat, akkor lehet, hogy nem fogja használni a macskaalmot.

Az alomlapátok tárolása esetenként gondot okozhat, ezért javasoljuk az AniOne alomlapátját, amelyhez praktikusan tartó is tartozik. A lapát tökéletes a cicavécé tisztításához és feltöltéséhez, a levehető aljjal rendelkező, könnyen tisztítható tartályban pedig kulturáltan tárolható a lapát.

AniOne alomlapát tartóval 26x10cm

Természetes, hogy rendszeresen szellőztetünk, és a jó időben, akár hosszabb időre is szívesen nyitva hagyjuk az ablakokat és az erkélyajtót. Ne felejtsük el, hogy az örökmozgó cicák számára veszélyt jelenhet a nyitott terasz vagy erkély, azért ajánlott feltennünk egy rugalmas AniOne biztonsági hálót, hogy ne pottyanhasson le kíváncsi kedvencünk az emeletről. Három méret közül is választhatunk, ezért mielőtt elindulnánk megvenni a hálót, érdemes lemérni, hogy melyikre lesz szükségünk.

AniOne biztonsági háló macskáknak 2x6m

 

Forrás: fressnapf.hu