Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

A hónap legjobb cicás kiegészítői

2016. január 21.

A hónap legjobb cicás kiegészítői

Ha az ünnepekkor inkább csak játékokkal és jutalomfalatokkal halmoztuk el cicánkat, akkor most jó, ha egy kis figyelmet fordítunk a kiegészítőkre is. A divatos darabok sokszor nem csak jól néznek ki, de hasznosak is, így akár egy szép, fényvisszaverő nyakörv, még életet is menthet.

Az fényvisszaverő cicanyakörv mérete állítható, így kisebb és nagyobb testű macskák számára is ideális. A nyakörv biztonsági kapcsolóval ellátott, de csak nyomás vagy húzóerő hatására nyílik ki, így nem tudja elhagyni kedvencünk, csak akkor, ha bajba került és fennakadt valahol. Fényvisszaverő anyagának köszönhetően nagyobb biztonságban tudhatjuk kedvencünket a sötétben, még akkor is, ha kimerészkedik az úttestre, hiszen hamarabb észreveszik a járművezetők. Ízlésünknek megfelelően választhatunk a különböző színek közül.

http://www.fressnapf.hu/anione-cica-nyakorv-fenyvisszavero-pink-19-30-cm/

http://www.fressnapf.hu/anione-cica-nyakorv-fenyvisszavero-feher-19-30-cm/

Ha inkább egy elegánsabb nyakörvet szeretnénk macskánknak, akkor választhatunk olyat is, ami műbőrből készült. Mérete állítható, így biztosan jó lesz kedvencünkre. A kizárólag nyomásra, és húzóerő hatására kinyíló biztonsági kapcsolónak köszönhetően biztosan nem hagyja el cicánk a nyakörvét ok nélkül.

http://www.fressnapf.hu/anione-cica-nyakorv-bor-szegecs-barna-19-30-cm/

Ha kinti cicánk van, vagy előfordul, hogy odakint is bóklászik időnként, akkor érdemes nyakörvére címtárolót tennünk. A tárolóban lévő kis címkére rá tudjuk írni címünket és telefonszámunkat, így ha bársonytalpúnk elkóborol, gyorsan azonosítani tudják, és könnyedén elérnek minket. Emellett jó, ha microchippel is ellátjuk kedvencünket, mert azt biztosan nem veszíti el a cica.

http://www.fressnapf.hu/anione-cicanyakorvre-cimtarto/

Kiváló döntés az is, ha már eleve olyan biztonsági kapcsolóval ellátott cicanyakörvvel lepjük meg minitigrisünket, amelybe beleírható a címünk és a telefonszámunk. Ezek a nyakörvek kék és pink színben kaphatóak, így akár a fiú és a lány cicák könnyedén megkülönböztethetőek.

http://www.fressnapf.hu/anione-cica-nyakorv-cim-cimke-kek-19-30-cm/

http://www.fressnapf.hu/anione-cica-nyakorv-cim-cimke-pink-19-30-cm/

A kinti közös sétákhoz célszerű cicahámot beszereznünk, amely pórázzal együtt is kapható. Több méretben is létezik, így ki tudjuk választani kedvencünk számára a legmegfelelőbbet. Mivel a hám és póráz is fényvisszaverő, így biztonságos lesz a séta a késő délutáni és esti órákban is.

http://www.fressnapf.hu/anione-cicahamporaz-fenyvisszavero-piros-m-35x45x100-cm/

Benti cicákat meglephetünk egy olyan új fekhellyel is, amely akár játékként is használható, hiszen a puha takaró egy kerek teknősfejet is kapott. A kényelmes takaróban susogós fólia és macskamenta is található, így biztosan hamar kedvenc fekhelyévé válik szobatigrisünknek.

http://www.fressnapf.hu/anione-cica-takaro-teknos-forma-zold-30x30cm/

 

Forrás: Fressnapf.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem