Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

A hónap legjobb kiegészítői kutyák és cicák számára

2015. szeptember 12.

A hónap legjobb kiegészítői kutyák és cicák számára

Nyáron inkább a játékokra és a hűsítőkre fektettünk nagyobb hangsúlyt, szeptembertől viszont érdemes kedvenceink kiegészítőire is figyelmet fordítanunk, lecserélnünk őket vagy beszereznünk pár új, praktikus darabot. Ahogy a játékszereknek, úgy az új bútoroknak, fekvőhelyeknek és etetőtálaknak is örülni fog négylábúnk.

Egy cicabútor mindig jól jön a házban. Ajánlott olyat választanunk, amely kaparófával is rendelkezik, hogy bútoraink nagyobb biztonságban legyenek a macskakarmokkal szemben. A puha, selymes borítás mindig biztos befutó a minitigriseknél, és minél több szintjét lehet megmászni, általában annál jobban örülnek.

http://www.fressnapf.hu/cats-jive-cicabutor-szurke-szinben/

Ha maximális kényelmet szeretnénk biztosítani kedvencünknek, lepjük meg egy puha kanapéval. Gazdiként is szívet melengető látvány a saját fekhelyén kényelmesen elnyújtózó kutya, de képzeljük el, milyen örömét lelheti benne kedvencünk.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyakanape-fuzfabol-polieszter/

Ahogy csökken a nyári forróság, nagyobb kedvvel sétál odakint cica és gazdája egyaránt. Kistermetű állatok esetén nyakörv helyett biztonságosabb hámot választani, így nyugodtabbak és komfortosabbak a közös kirándulások.

http://www.fressnapf.hu/anione-cicaham-nylon-piros/

Legyen szó macskáról vagy kutyáról, hosszú vagy rövid, egyenes vagy göndör szőrről, egy fémfésű mindig hasznos darab. Az eszköz tisztítja, kibogozza és kisimítja a szőrzetet. A fésű használata vedlés idején kifejezetten ajánlott a laza szőrréteg problémamentes eltávolítására.

http://www.fressnapf.hu/fitfun-femfesu-19-cm/

Különleges, de hasznos megoldás a nyelvtisztítóval ellátott tál: az alján található kis kiemelkedések evés közben kíméletesen stimulálják az állat nyelvét, ezzel fokozott nyálképződésre ösztökélik. Az intenzívebb nyálképződés javítja a száj higiéniáját, amely hozzájárul a friss lehelethez, egészségesebb ínyhez és erősebb fogakhoz. Orvosok és kutatók együtt fejlesztették ki, cicák és kutyák egyaránt falatozhatnak belőle.

http://www.fressnapf.hu/anione-tal-nyelvtisztito-zold-700-ml/

Ha szeptembertől négylábúnk tanítását is szeretnénk elkezdeni, akkor beszerezhetünk egy kutyakiképző botot, amely használható jutalomként a közös játék során, vagy kiképzési feladatokhoz. Fejleszti a koncentrációt és elősegíti a sebesség növelését.

http://www.fressnapf.hu/anione-dog-kikepzobot-kutyakhoz/

Ha az előző fekhely teljesen elhasználódott, ajánlott lecserélni és kényelmes, levehető huzatú, plüss alkalmatosságra. Kellemes puhaságának köszönhetően szívesen fog rajta pihenni minden négylábú.

 http://www.fressnapf.hu/anione-kutyaaparna-lucky-szurke-xl-75x120x7-cm/

Ha igényesebbek vagyunk, akkor választhatunk számára luxus fekhelyet is, amely remekül mutathat otthonunkban, és az eb is imádni fogja.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyafekhely-bellissima-m/

Forrás: fressnapf.hu