EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

A hónap legjobb kutyás játékai

2016. április 19.

A hónap legjobb kutyás játékai

Egy új játék mindig jól jön, de különösen akkor, ha beköszönt a tavasz, és egyre több időt töltünk kint négylábúnkkal a szabadban. Legyen szó kinti vagy benti játékról, az újdonságok mindig érdekesebbek és nagyobb örömet tudnak okozni, mint a már megunt vagy elnyűtt darabok.

Kis termetű vagy kölyökkutyák számára a fogbarát plüssállatkák javasoltak, melyek XS-es méretben is kaphatóak. Választhatunk zsiráfot, krokodilt vagy akár struccot is. Puha anyaguknak köszönhetően a heves játék közben sem sérül meg az eb foga és ínye. Kialakításuknak köszönhetően megfelelnek apportírozásra, de húzogatós játékra is.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-pluss-allatkak-xs-12cm/

Az AniOne Africa plüssök kötéllel méretükből adódóan a nagyobb kutyusoknak ajánlottak. Zebra-, majom- és elefántformában kaphatóak. A kötélnek köszönhetően szuper a húzogatós játékhoz és rágcsáláshoz is. Puha, fogbarát anyagának köszönhetően nem csak a kutya fogai, ajka és ínye van biztonságban, hanem még a fogtisztításhoz is hozzájárul.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-africa-pluss-kotel-20cm/

Az ultrahangos zsiráf egy nagyon izgalmas játék. Hangját csak az eb hallja, tehát úgy hívja fel magára a plüss a figyelmet, hogy az a gazdit biztosan nem zavarja. Masszív játékszer rétegzett varrással, mely hamar a négylábúk kedvencévé válik. Kint és bent is szuper időtöltést biztosít a négylábú barátunknak.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-ultrahangos-zsiraf-36x24cm/

Ha nem zavarnak minket a hangosabb játékszerek, akkor mindenképp szerezzünk be sípoló latex-figurákat. Kutya, zsiráf és ló formák közül választhatunk. A beépített sípoló hang a lustább kutyusokat is hamar játékra ösztönözheti. Puha anyagának köszönhetően megkíméli az eb fogát és ínyét. Akár esős időben is használható, mert nagyon könnyen tisztítható.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-latex-kutya-zsiraf-lo-20x10cm/

Az AniOne kígyó formájú kutyajáték időtálló és bármikor kielégítheti kutyánk rágásösztönét, így nagyobb eséllyel menekülnek meg cipőink a kutyafogaktól és a nyáltól.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-kigyo-forma-zold-135cm/

A szabadtéri időtöltések elmaradhatatlan játékszere a frizbi. A kötélből készült AniOne színes frizbi felhőtlen szórakozást nyújt a négylábúnak és gazdájának egyaránt. Előnye, hogy akár több ember is csatlakozhat a játékhoz, így igazi családi móka kerekedhet az időtöltésből. Könnyen eldobható és elkapható játékszer. Míg az eb jól érzi magát, rágcsálja a frizbit, fogai is tisztulnak. Kis- és nagyméretű kutyáknak egyaránt megfelelő.

http://www.fressnapf.hu/anione-frizbi-kotelbol-23cm/

A játékos mentális fejlődésért érdemes beszereznünk egy IQ-tréner játékot. Rendszeres használat esetén erősíti a gazdi és kutyus közötti kötődést és kapcsolatot. Játszva tanulhatunk kutyánkkal a lakásban és a kertben is. Szórakoztató időtöltést biztosít mindkét fél számára.

http://www.fressnapf.hu/anione-iq-jatek-kezdo-szint-18cm/

Forrás: fressnapf.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem