Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

A hónap slágerjátékai

2015. május 13.

A hónap slágerjátékai

A kutyák és macskák kortól függetlenül imádnak játszani. Melyik ebtulajdonosnak ne lett volna szerencséje darabjaira szaggatott teniszlabdához, és melyik cicásnak ne lenne legalább egy olyan tárgy az otthonában, amelyikre kedvence előszeretettel vadászik? Mindig vannak slágerjátékok és új befutók, a lényeg, hogy időnként fel kell újítani a készletet: bizonyos darabok elhasználódnak, mások érdektelenné válnak kedvenceink számára. A választást megkönnyítendő ajánlunk néhányat a legkedveltebbek közül.

Labdás játékokból egy kutyás házban sosem elég. A zsinóros teniszlabda használata öröm a kutyusnak és egyszerű a gazdinak, hiszen nem a nyálban fürdő labdát kell újra és újra megfognunk. A zsinórnál megragadva kényelmesen elhajítható, élénk színének köszönhetően pedig sötétben is könnyen észrevehető.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-zsinoros-teniszlabda-8-cm/

Vannak kutyák, akiknek nagyon kopik a foguk a teniszlabdától, nekik inkább sima felületű, puhább labda javasolt.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-zsinoros-labda-75-cm/

Kutyánk a labdák és a víz rajongója? Kedvenc szórakozásáról a nyári fürdőzések alatt sem kell lemondania. A puha, színes szivacslabda ideális választás vízi apportozáshoz, nem merül el és puha felületének köszönhetően nem okoz sérülést játék közben.

http://www.fressnapf.hu/fitfun-kutyajatek-szivacslabda-5-cm/

Az ebeket nem csak fizikailag, szellemileg is szükséges trenírozni. Az intelligencia játékok használata közben a kutya és gazdi egyaránt jól szórakozhat, kedvencünk ráadásul tanul is közben. A folyamat szorosabbá fűzi kettejük kapcsolatát, így erősebb bizalmi viszony alakul ki közöttük. Mivel a játék strapabíró műanyagból készült, bármilyen évszakban használható és higiénikusan tisztítható.

http://www.fressnapf.hu/more-for-dogs-dog-twister-iq-jatek-kutya-35×35-cm-l3/

Hogyan lehet egy játékot még izgalmasabbá tenni? A kutyák másik kedvencével: jutalomfalattal. A tölthető termoplasztikus gumicsonttal hosszú időre leköthetjük állatkánk figyelmét, az apró gumitüskék pedig használat közben masszírozzák a négylábú ínyét.

http://www.fressnapf.hu/anione-termoplasztikus-gumicsont-toltheto/

Aki látott már zacskóval hempergő macskákat, tudja, hogy miért ez az egyik kedvenc szórakozásuk: el lehet bennük bújni, és közben zörögnek-csörögnek. Ugyanakkor nem feltétlenül biztonságosak állatkáink számára. A cicaalagút jó megoldás lehet a gazdiknak és kedvenceiknek: belül zizegő anyaggal van bélelve, ezáltal még nagyobb játékra ösztönzi a bársonytalpúakat.

http://www.fressnapf.hu/anione-cicalaagut-zizegos/

Nem csak a kutyák kedvence a labda: doromboló barátaink is odáig vannak mindenért, ami gömbölyű. Ha nem szeretnénk, hogy cirmosunk a lakásban fellelhető tárgyakon élje ki gömbszeretetét, lepjük meg macskalabdával.

http://www.fressnapf.hu/cicajatek_szives_labda/

Ezek a játékszerek kifejezetten cicáknak készülnek, méretükből és anyagukból adódóan tökéletesen megfelelnek kedvenceink igényeinek. Ha tartunk tőle, hogy állatkánk szétrágná, válasszunk természetes alapanyagokból (például szalmából) készültet.

http://www.fressnapf.hu/anione-cicajatek-szalmalabda/

Forrás: fressnapf.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem