Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

A kérdésem az lenne ,hogy miben különbözik a fit+fun alom hygiene és a fit+fun bioclean ? És hogy miben jó az ha az alom csomósodik?

2016.04.27

Állatorvos

A csomósodó almok összeállnak kis labdákká, amikor nedvesség éri őket. Csomósodó almoknál napi 1-2 alkalommal érdemes eltávolítani a csomókat és az ürüléket, tehát viszonylag sok gondozást igényelnek.
Cserében egy jó minőségű csomósodó alom hosszabb ideig elegendő, hiszen ez idő alatt csak az eltávolított mennyiséget kell pótolni.

A nem csomósodó almok csak magukba szívják a nedvességet és a szagokat, de nem állnak össze. Előnye, hogy egy kiváló minőségű nem csomósodó macskaalom akár 7-12 napig is magában tartja a nedvességet és kellemetlen szagokat, ezzel biztosítva a higiénikus környezetet.
Az említett időtartam elteltéig tehát nem kell eltávolítani belőle semmit, csak a periódus végén az egész tartalmat kidobni a szemetesbe.

A fit+fun Hygiene és Bioclean almok között is a fentiek jelentik az alapvető különbséget.

A fit+fun Hygiene nem csomósodó alom 100% természetes ásványi anyagokból készült termék, mely kölyökmacskák és hosszú szőrű macskák számára is megfelelő.
Erős nedvszívó képességének köszönhetően a saját súlyának legalább 90%-ával megegyező mennyiségű vizet vesz fel.
Extragyors, erős szagmegkötő képességgel bír, gátolja a baktériumok fejlődését. Környezetbarát és biológiailag lebomló.

A fit+fun Bioclean csomósodó alom 100% természetes ásványi anyagokból készült termék, higiéniai szempontból a macskák igényeihez igazítva.
Megbízható szagmegkötő képességgel bír, gyors csomóképződés jellemzi. Tisztítása egyszerű, a csomósodás takarékos felhasználást tesz lehetővé. Környezetbarát és biológiailag lebomló.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem