Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

A kérdésem az lenne, hogy mennyi időt bír ki egy kutya a lakásban két séta között? Én reggel-délben-este sétáltatom, de hallok olyat, hogy valaki elmegy dolgozni és egész napra otthonhagyja a kutyát, ami 10 óra is akár. Nem veszélyes ez?

2015.11.10

Állatorvos

Ez kutyafüggő. A lakásban tartott kutyák egy része úgy él, hogy reggel sétál munka előtt, majd akkor ha a gazdi hazaér, majd késő este…. Nyilván az lenne a legjobb, ha minden kutya legalább 5-6 óránként kapna lehetőséget arra, hogy pisiljen, de ezt nem mindenki tudja megoldani. A kutyák általában jól alkalmazkodnak a család ritmusához ebben is, és általában nem okoz egészségügyi problémát számukra.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem