Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

A kérdésem problémám a következő lenne és remélem tud segíteni:
Lakásban élek egy 5-6hónapos kis kandúrral és párommal 3masban – szeretnénk egy kishavert a cica mellé mert látjuk rajta hogy neki is kéne társaság hasonszörűből,mert velünk néha kicsit bevadul játék közben :S
kinéztünk egy mentett fiú cicát aki 4hónapos
az aggodalmam az hogy vajon két fiú akik még nincsenek ivartalanítva vajon mennyire fogják elfogadni egymást ?? :S
félek h összeverekednek, és nem tudnak majd összeszokni – szerencsére szabadságon leszek egy hetet igy ezt majd tudom felügyelni ,de kicsi a lakás külön tudom őket zárni de azért hosszútávon jó lenne ha játszópajtások lennének

2013.09.22

Állatorvos
A macskák összeszoktatása mindig nehéz kérdés. Kölyök korban egyszerűbb a helyzet. Két nem ivartalanított felnőtt kandúr biztosan nem fér meg egy kicsi lakásban. Mindent össze fognak pisilni. Ha mindenképpen akarnak egy másik cicát, akkor talán egyszerűbb lenne egy nőstény. Úgyis mindkét macskát célszerű ivartalanítani. Gondolják meg, mert az Önök cicája másik macska nélkül is nyugodtabb lesz, ha felnő.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem