Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

A kiskutyám most kapta meg a 3. oltását de a kiskönyvét elfelejtettem vinni ezért nem tudom mi ellen kapta.A kérdésem az hogy a következő oltásokkal vihetem -e már sétálni vagy biztonságosabb várni még? 1.Nobivac Parvo-C
2.Nobivac Lepto &Nobivac DHPPI 3.-nem tudom.
2 hét múlva kell visszamennünk és nem tudom hogy már csak a veszettséget kapja-e meg vagy mást.Válaszát előre is köszönöm!

2016.09.26

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Nem tudom az ön állatorvosa milyen oltási sort alkalmaz, ez nem egységes mindenhol. Ennek ellenére, akármit is kapott 3. oltásnak a kiskutya még én azt javaslom , hogy csak ismert környezetben maximális felügyelettel vigye ki sétálni, mert nem védett még ezekkel az oltásokkal. A vakcina beadás után is kell 10-12 nap, amíg az immunrendszer reagál a beadott szerre, nem azonnal hatnak az oltások. Inkább legyen óvatos, nehogy elkapjon valamit a kiskutya.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem