Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

A kiskutyánk 6hónapos és hills táppal és select gold konzervvel,vagy naturel konzervel keverjuk a tápját.Eddig nem volt vele semmi gond de péntek óta folyamatosan ha adok neki a select goldos konzervből kihányja,én erre gyanakszom hogy ettől mert amelyiknapon nem adtam neki nem hányt.Mi történhetett???köszönöm a választ!

2012.10.29

Állatorvos
Lehet, hogy valóban a konzervre lett érzékeny. Táplálékérzékenység bármikor kialakulhat. Ez nem azt jelenti, hogy a konzerv rossz, csupán csak azt, hogy az Ön kutyája érzékeny valamelyik összetevőjére. Ha nem adja neki a konzervet 1-2 hétig és a kutya egyáltalán nem hány, majd újra próbálkozik és a tünetek ismétlődnek, akkor nagy valószínűséggel tényleg a konzervvel van probléma. Ha a konzerv abbahagyása ellenére is hány a kutya néhány naponta, akkor vigye orvoshoz, mert ilyen tüneteket okozhat az is, ha a kutya lenyelt valamilyen tárgyat.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem